home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right twitter_hover twitter updates_hover updates user_hover user volume playbutton
Weer veilig thuis
Edukans Actieplatform
De twee weken Suriname zitten erop.  Op de bank met een dikke trui en de verwarming aan kijk ik terug op 2 geweldige weken. Samen...

Weer veilig thuis

De twee weken Suriname zitten erop.  Op de bank met een dikke trui en de verwarming aan kijk ik terug op 2 geweldige weken. 

Samen met een leuke groep enthousiaste onderwijs mensen hebben we een geweldige tijd gehad op de 3 scholen.  Mooi om te ontdekken dat kinderen overal kinderen zijn. En dat ze eigenlijk altijd de behoefte hebben aan duidelijkheid,  complimenten en het gevoel dat ze gezien worden.  Ik heb samen met mn Surinaamse duo prachtige lessen kunnen en mogen geven met de weinige middelen die ze hebben.  Het meest heb ik genoten van de taal lessen in groep 6 waarbij de juffrouw en ik om de beurt een stukje van de les gaven. Ook genoot ik ervan als ik samen met de juf van groep 4 en lees voorbesprak en zijn die de dag erna dan ook gaf. 

Er is nog een hoop dat verbeterd kan worden, maar in deze 2 weken hebben we met elkaar weer kleine stapjes vooruit kunnen zetten. 

Bedankt voor uw financiƫle steun die Edukans heeft mogen ontvangen om dit project succes vol te laten zijn.

Ik geniet nog even na een probeer weer in het Nederlandse ritme te komen. 

Media bij bericht (14)

Reacties (1)

  • Corrie de Koning
    1 jaar geleden
    Super mooie ervaring. Nu verdiend bijkomen

    Reactie rapporteren

Reactie plaatsen